MİNİ ANKET
Ahmet Yesevi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Programları kapsamında hangi programlar ve ayrıca hangi sertifika programlarının açılmasını tercih edersiniz?





















Katılımınız için teşekkür ederiz.
Sonuçlar yeterince oylama yapıldıktan sonra yayınlanacaktır

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek Ahmet Yesevi Üniversitesinden Yüksek Lisans mezunu oldu

 

Ahmet Yesevi Üniversitesi TÜRTEP (Türkiye Türkçesi ile Eğitim Programları) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans mezunu olan Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e diploması Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından verildi. Diploma törenine TÜRTEP Başkanı Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül ile TÜRTEP Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Buluç ve Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kale de eşlik etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, desteklerinden dolayı Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız‘a ve Ahmet Yesevi Üniversitesi çalışanlarına teşekkür etti.


Haber Resimleri